Lugu kassipojast, kes otsib sõpra

11,50 

Laos

Kategooria:

Kirjeldus

23. septembrlil 2024. a. ilmus meie kirjastuselt uus lasteraamat Karin Tuvikene “Unelugu kassipojast, kes otsis sõpra”. Raamat on kõvade kaante ja värvilise sisuga. Raamatu mõõdud on 170×240 mm, maht 24 lehekülge. Toimetas Heli Hallik, illustreeris Gaira Liiver, küljendas ja kaaned kujundas Vallo Hallik

Raamatu tutvustus:
Lasteaiaõpetajana olen märganud, et lapse kõne arendamine on oluline. Mida saab teha, et aidata kaasa lapse kõne arengule? Üks hea võimalus on unejutu lugemise traditsioon, mis annab lapsele võimaluse nautida koosolemise aega ema või isaga. Unejutu lugemist on soovitav jätkata ka siis, kui laps on õppinud ise lugema. Lapsega saab arutada, mis talle meeldis ja mis loetust meelde jäi.
Kuna laps on pidevas liikumises, siis ette lugemisega saab aja maha võtta ja on võimalus päevasündmustest rahuneda.
Kui lapsele lugeda enne kooli raamatuid, siis suurendab see nende õppimisvõimet. Laps oskab ennast paremini väljendada ja mõistab teisi paremini, õpib suhtlemisoskusi. Loo kuulamise ajal õpib laps paremini keskenduma. Selle raamatu teemaks on sõprus. Sõbraga on ühised huvid ja sõber toetab nii rõõmsatel kui ka rasketel hetkedel. Sõprus on õnneliku elu jaoks oluline, sest koos sõprade ja lähedastega veedetud aeg on parim.
Kinkige lapsele raamat! Põnevaid hetki koos raamatuga!

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Lugu kassipojast, kes otsib sõpra”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga